DRØM om morgendagen... HUSK gårsdagen... LEV idag...

fredag 18. november 2011

Sko til små føtter

Hei alle :)

I dette innlegget skal jeg blogge om sko. Jeg har selv små føtter og det vet jeg mange andre har også. Det er ofte et problem å finne sko i små størrelser, alternativet er barneavdelingen men som voksen kvinne ønsker man kanskje sko i et annet snitt og mønster enn det barna løper rundt med. Så jeg har søkt litt på det og har funnet en del nettsteder som leverer damesko helt ned i størrelse 32.

Cinderella Of Boston
Er en nettbutikk som har spesialisert seg på små størrelser. Her kan du bestille sko fra 32-35. I tillegg kan du også spesifisere bredden på skoene i medium og vid.

Skowolter
Er en Dansk nettbutikk som har sko i små og store størrelser. Men man kan spesifisere om man ønsker kun å se størrelse 32-36.

La Redoute
I denne nettbutikken kan du filtrere sko ut fra materiale, helhøyde eller farge. Mange av skoene starter på størrelse 35.

Anna Friedel
Her finner du et lite utvalg av sko, noen av dem starter på størrelse 34.

Heppo
Her finner du damesko fra størrelse 33-48. Du kan spesifisere deg på farge, kategori og pris samt varemerke og materiale. Det er også sko til menn, jente og gutt.

Brandos
Har damesko i små størrelser, men også sko til menn og barn.

PrettySmallShoes
Har små sko helt ned i størrelse 33-35.

Bianco
Bianco måtte jo selvfølgelig være med i listen også. Her kan du finne din nærmeste Bianco butikk. De har sko fra størrelse 35.

Har du noen tips om nettbutikker som har sko i små størrelser så er det bare å skrive i kommentar feltet.

Ha en fortsatt fin helg, Klem <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar